så var pappaaa tilbake, etter ti ukers fravær (siste innlegg: Kjære politikere, uke 21). I skrivende stund er Matias Laurits kanskje 37 cm (utstrakt – eller 27,5 cm i sammenkrøllet tilstand) og veier nærmere to kg. Her gjelder det å bli klar! Så kona, hun strikker.

Strikkekone nøstestrikker til nøstebarn.

Til høyre der oppå sofaen ligger min barndoms teddybjørn, Titten Tei, som nå skal overrekkes til en ny generasjon Tønnessen. Så å si jevngammel med meg har han noe sånt som 36 år på bjørnebaken. I mangel av beibi i rommet fikk den godeste Tei prøve skjorta som kona lagde (flere plagg er alt klare).

Titten Tei (til venstre) og undertegnede.

Her om dagen gikk vi ellers gjennom en svær pose med brukt beibitøy som vi har fått overta fra en kollega av kona. Jeg ville sortere – og endte opp med ikke mindre enn 13 kategorier ulike klesplagg.

Beibitøygave fra Helenas brasilianske kollega. Obrigado!

Og sannelig ble ikke Stellas lillesøster, sønn til Bror og hans brasilianske kone, født i 15-tiden i går! Dermed er man igjen onkel og tante (nå til 5 i Norge, pluss 1 i Brasil) – og Matias Laurits sin nærmeste slektning i alder er født. Navn utbes.

Her er magene, uke 31 (hvorav den til venstre rommer 8 kg mer enn til vanlig, mens den til høyre den siste måneden har tatt igjen de 3-4 tapte kiloene fra Brasilturen i juni).

Magene, uke 31.

Så slank jeg har blitt!

Mer følger, om spark og sterke meninger (og Matias sin evne til å kjenne igjen stemmen min, og hånden min på magen til kona) og hikke og opp-ned-tilværelsen og mye mer.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s